fredag 28. september 2018

Riktig retning for Krf


For en tid  tilbake henvendte jeg meg til enkelte lokallag i Krf inkludert Karmøy Krf.

Jeg fortalte da at det er svært mange Krf velgere som blir svært så skuffet dersom Hareide velger å slå ring om Sylvia Listhaug for å redde regjeringsamarbeidet med Frp og Venstre. Eg tror at Krf ville fått mange flere velgere dersom de skifter retning og i fremtiden samarbeider med Ap, SV, Sp. Vi vil få et bedre Norge og ikke et Norge tuftet på Trumf politikk og et kaldt samfunn med større forskjeller og lite nestekjærlighet.

Mange i Norge som føler ubehag ved all usikkerheten Høyre, Frp og nå Venste politikken har gitt Norge de siste 4 årene. Min drøm er å skape et Norge der det er mindre forskjeller, mere kjærlighet og bedre tid til familiene. Et varmt samfunn langt unna kapitalistiske høyrekrefter og pengejag! USA politikken til President Trumf er ødeleggende!

Jeg er totalt uenig i uttalelsene til Karmøy Krf medlem Yngve Eriksen, på hans utspill i TV2 nyhetene om at Knut Aril Hareide, uttalelsene er ufine og er veldig spøittende. Må få lov å si at jeg er stolt på vegne av veivalget Knut Arild nå har signalisert. Jeg tror at Ap og Krf har mye til felles. For meg er det helt unaturlig å samarbeide med Frp, da deres verdigrunnlag er milevis unna mine holdninger til hvordan dagens samfunn og politikk bør utvikles. Må si at det står stor respekt av hva Knut Arild nå har signalisert. Håper at tvilerene i Krf åpner øynene og støtter opp om veivalget deres leder nå har signalisert.

Ønsker alle mine følgere ei riktig gode helg!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar